Samenwerken aan de toekomst

"Great things are never done by one person, they are done by a team" 

                                                                                                                                                                                                                           - Steve Jobs

In de visie van inTouch HRM staat "TEAM" als afkorting voor "Together Everyone Achieves More". Vertaald betekent dit zoveel als "Samen komen we verder". Maar wat betekent dit dan ècht voor jullie team? En vooral: hoe word je een team dat samenwerkt en elkaars talenten benut?

Met het voor jullie op maat afgestemde Teamwork teamcoaching programma gaan jullie als team op zoek naar manieren om nog beter samen te werken. Samenwerken met elkaar en binnen jullie organisatie.

Bereik al na de eerste sessie een blijvend resultaat, dat alleen maar groter wordt gedurende het teamcoaching traject. Dit komt door de krachtige methodiek die ik inzet. En die jullie als team zelfstandig leren toepassen. Lees daarover meer in het e-book waarin ik de toepassing en het resultaat van appreciative inquiry bij een van de klanten van inTouch HRM beschrijf. Je kunt het e-book  verderop deze pagina aanvragen. 

Teamcoaching: Bereik in 3-6 maanden meer resultaat als team

Hoe is het programma teamwork teamcoaching opgebouwd?

Teamscan

De eerste stap is een "teamscan". Via deze teamscan wordt de ontwikkelingsfase van het team o.a. op basis van de Theorie van Tuckman bepaald. En er wordt onderzocht welke vraag er precies ligt.  Om dit te kunnen bepalen observeert de coach het team in sommige gevallen eerst tijdens werkzaamheden en/of voert deze gesprekken met teamleden.

Teamcoach sessie 1 
Het team formuleert en onderzoekt samen een vraag over een onderwerp dat hen raakt. In deze sessie vormt het team inzicht in sterke punten, dromen, ambities en toegevoegde waarde in de organisatie. 

Teamcoach sessie 2
Het team gaat aan de slag met uitkomsten van sessie 1. Op basis van de realiteit worden door het team acties gepland om geformuleerde ambities te realiseren.

Teamcoach sessie 3 
Het team is 1 tot 3 maanden aan de slag geweest met het actieplan uit sessie 2. In sessie 3 bepaalt het team wat goed gewerkt heeft en wat nog aandacht nodig heeft.
 

Omdat de behoefte aan teamcoaching voor elk team anders is,  wordt elk programma op maat samengesteld.

Ontdekken wat jij kunt bereiken met teamcoaching? 

Download dan mijn e-book "Van team naar dreamteam" met Appreciative Inquiry, inclusief de beschrijving van een praktijkvoorbeeld.

Lees hier hoe het finance team succes bereikte door teamcoaching

Over Petra

Met 20 jaar ervaring als HR manager en coach bij internationale organisaties zoals ING Bank, Randstad en PwC Accountants, maar ook kleinere organisaties in zorg en onderwijs en gemeenten, heeft Petra talloze professionals, teams en leiders verder gebracht in hun ontwikkeling. Zij biedt een efficiënte, en effectieve manier van werken waarbij persoonlijk committment, nuchterheid en waar voor je geld de leidraad vormen.

Petra helped our Finance team develop to a higher level with a rather effective method: Appreciative Inquiry (AI).
I can recommend Petra as a highly efficient trainer/coach which will improve your efficiency as a group and as an individual.

profile-pic
Lars Colstrup
Finance Manager, HE Space Operations

Concreet weten wat ik voor jou kan betekenen?