Interim HRM & advies

Professioneel sturen van organisatieontwikkeling

Interim HRM & Advies

De wereld binnen en buiten jouw organisatie verandert snel.  Dit heeft serieuze impact op mensen die hier werkzaam zijn. Om hierop grip te krijgen en toekomstbestendig te ontwikkelen is nieuw, adequaat strategisch personeelsbeleid een must.

Niet altijd is er binnen de organisatie voldoende capaciteit en expertise om dit beleid te ontwikkelen of te implementeren. Dan is interim ondersteuning of advies hierbij een oplossing.

Je bent voor jouw organisatie op zoek naar:

Onze aanpak

Gedragskunde, HRM, bedrijfskunde en coaching vormen de bouwstenen van onze kennis en ervaring die we graag delen met onze klanten.

Samen met het directie- en managementteam geeft inTouch HRM leiding aan de ontwikkeling van een toekomst- en ontwikkelingsgericht personeelsbeleid, dat de organisatie en haar medewerkers in staat stelt om flexibel in te blijven spelen op de snelle, complexe en ingrijpende veranderingen in de wereld binnen en buiten de organisatie.

Organisatieontwikkeling begint in onze visie met medewerkers verantwoordelijkheid geven en laten nemen voor leren en ontwikkelen en het benutten van hun talenten. Persoonlijk leiderschap hierin vormt de basis voor verdere groei van medewerkers, teams en de organisatie als geheel.

We delen onze ruime ervaring en expertise met toekomstgericht strategisch personeelsbeleid en leiderschap. Samen met het managementteam bepalen en implementeren we de stappen die bijdragen aan vitaliteit, zingeving, autonomie en werkplezier van medewerkers en daarmee aan duurzaam ondernemingsresultaat.

Voordat we aan een opdracht beginnen maken we uitgebreid kennis met de directie- en MT leden en stellen we samen een plan van aanpak op maat op. Praktische handvatten en oplossingen zijn ons visitekaartje.

Omslag boek leiders van betekenis
Vergroot je impact als leider

Word een leider van betekenis©

Met leiderschapscoaching ontwikkel je jezelf als leider én crëer je persoonlijk leiderschap in jouw team.

Omslag boek leiders van betekenis
Klanten van inTouch HRM aan het woord

Ervaringen van klanten