Leiderschapscoaching

Word een leider van betekenis

Leiderschap in verandering

‘Hoe haal ik meer uit mijn team?’ ‘Hoe stuur ik mijn mensen door een crisis?’ ‘Hoe bereik ik dat medewerkers samenwerken en verantwoordelijkheid nemen?’ ‘Hoe ontwikkel ik een vitaal en gemotiveerd team?’ Hoe blijf ik effectief als leider in een veranderende wereld?’
De snel veranderende wereld waarin organisaties opereren vraagt in toenemende mate om het stimuleren van persoonlijk leiderschap van iedereen in de organisatie. Borging van vitaliteit, vertrouwen, leren en teamwork is cruciaal en vraagt om nieuwe leiderschapsvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Steeds meer leiders laten zich hierbij coachen door een ervaren leiderschapscoach.

Je bent op zoek naar:

Onze aanpak

Gedragskunde, HRM, bedrijfskunde en coaching vormen de bouwstenen van onze kennis en ervaring die we graag delen met onze klanten. Onze ruime ervaring en daaruit voortkomende inzichten over leiderschap legden wij vast in het leiderschapsboek ‘Leiders van Betekenis’ (Petra Otten, 2019).

Met een ervaren leiderschapscoach werk je in eigen tempo aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsstijl. In een uitgebreide intake staan we stil bij wie je bent, wat jouw team van jou nodig heeft en wie jij als leider wilt zijn. Een uitgebreid online leiderschapsassessment geeft je inzicht in jouw persoonlijke- en leiderschapsvaardigheden, de start van jouw coachtraject op maat.

Tijdens de coachgesprekken breng je concrete cases en dillema’s uit jouw werksituatie in. Directe en eerlijke feedback van jouw coach geeft je zelfinzicht en zet je in beweging om nieuw effectief gedrag te ontwikkelen dat past binnen de context van jouw rol als leider. Tussen de coachgesprekken door oefen je met wat je hebt geleerd, werk je eventuele opdrachten uit of lees je aanbevolen theorie.

Naast theoretisch kader putten wij ook uit onze eigen concrete ervaring als leider van teams in ontwikkeling. Praktische handvatten en oplossingen zijn ons visitekaartje.

Jouw mogelijkheden verkennen in een oriënterend gesprek?

Omslag boek leiders van betekenis
Vergroot je impact als leider

Word een leider van betekenis©

Met leiderschapscoaching ontwikkel je jezelf als leider én crëer je persoonlijk leiderschap in jouw team.

Omslag boek leiders van betekenis
Klanten van inTouch HRM aan het woord

Ervaringen van klanten