Loopbaancoaching

Werken met hart en ziel

Werken zoals jij wilt, nu en in de toekomst

Leuk werk dat past bij jou en jouw talenten. Wie wil dat nu niet? Maar de wereld verandert en het werk verandert mee. Zijn jouw kennis en vaardigheden nog wel toekomstbestendig? En past je werk nog bij wie jij nu bent of wie je wilt zijn? Wat zou nu een goede loopbaanstap kunnen zijn en hoe kom je daar achter?

Vragen waar je niet alleen uitkomt. Steeds meer mensen vinden de weg naar een gespecialiseerde loopbaancoach of carrièrecoach voor ontwikkeladvies.

Wanneer schakel je een loopbaancoach in:

inTouch HRM Keurmerk Noloc
De loopbaancoaches van inTouch HRM zijn gecertificeerd Noloc Register Loopbaanprofessional.

Onze aanpak

Wij geloven dat als je doet waar je goed in bent én je werkt met je hart… dan ben je succesvol, werk je met plezier en lever je de beste bijdrage aan jouw werkomgeving. Daarom is het motto van inTouch HRM: Happy Resources Matter!

Een toekomstbestendige loopbaan zorgt voor duurzaam inzetbare werknemers en professionals en is op termijn ook de beste garantie voor optimaal benutten van talenten én voor werkgeluk. Daarom is het belangrijk om samen te kijken naar vaardigheden en kennis die daarvoor nodig zijn. We geven in ons ontwikkeladvies inzicht in deze zogenaamde ‘ 21e-eeuwse vaardigheden’, ook wel genoemd ‘21st century skills’’ of ‘future work skills’.

Samen bepalen we jouw loopbaandoel en maken we afspraken. Met jouw Register Loopbaancoach werk je in eigen tempo aan jouw loopbaanvraag. In een uitgebreide kennismaking staan we stil bij wie je bent, jouw werksituatie en jouw carrièrewensen. In een ontwikkelassessment krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, drijfveren en interesses, de start van jouw coachtraject op maat.

In de coachgesprekken bespreek je jouw dilemma’s en vragen. Dit kan gaan over een opleidingskeuze, baanswitch, nieuwe loopbaanstap of hoe je bepaalde zaken in je werk het beste aanpakt. Samen met je coach oefen je bijvoorbeeld met nieuw gedrag, krijg je inzichten, maak je keuzes en krijg je feedback. We werken oplossingsgericht, vanuit reeds aanwezige sterke punten, kennis en ervaring. Je verkent nieuwe mogelijkheden en bouwt tegelijkertijd aan zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap.

De lengte en frequentie van een coachtraject bepalen we samen. Naast gesprekken op onze mooie coachlocatie is het mogelijk om (gedeeltelijk) te kiezen voor online coaching via Zoom of MS Teams.

Vaak betaalt de werkgever (een deel van) de loopbaangesprekken. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw organisatie.

Jouw mogelijkheden verkennen in een oriënterend gesprek?

Omslag boek leiders van betekenis
Vergroot je impact als leider

Word een leider van betekenis©

Met leiderschapscoaching ontwikkel je jezelf als leider én crëer je persoonlijk leiderschap in jouw team.

Omslag boek leiders van betekenis
Klanten van inTouch HRM aan het woord

Ervaringen van klanten