Loopbaancoaching2020-07-17T19:38:12+02:00

FAQ items aan het laden...

Werken zoals jij wilt, nu en in de toekomst

Wie wil jij zijn in je werk?  Krijg je voldoende energie van jouw werk? Weet je welke vaardigheden en kennis je moet ontwikkelen om futureproof aan het werk te kunnen blijven in jouw vak, of in een ander vak?

Deze tijd vraagt van jou dat je jezelf continu blijft ontwikkelen! Daarvoor geldt: als je doet waar je goed in bent én je werkt met je hart… dan ben je succesvol en lever je de beste bijdrage aan jouw werkomgeving. Daarom is het motto van inTouch HRM: Happy Resources Matter!

Loopbaancoaching biedt je gelegenheid te reflecteren en te leren over jezelf in relatie tot jouw werk. Coaching helpt je bewust te worden van je kwaliteiten, drijfveren, dromen en eventueel zelf gecreëerde barrières die je nu nog belemmeren om je dromen en doelen te bereiken.  We geven je ook graag inzicht in jouw “21st Century skills“, zodat je ook in de toekomst werk kunt vinden dat bij jou past en waar jij energie uit haalt.

  • Haal meer voldoening uit het werk dat je doet,

  • Persoonlijk online assessment,

  • Loopbaancoaching gesprekken online of op locatie,

  • Je bereikt al met een paar sessies inzichten en resultaat,

  • Reken af met belemmeringen om uit jouw comfortzone te stappen,

  • Leer welke 21st Century skills je voor jouw werk in de toekomst moet ontwikkelen.

neem contact op
Leiders van betekenis - Petra Otten
Bestel hier

Loopbaancoaching – hoe gaat dat in z’n werk?

Download hier een voorbeeld assessment rapport

Voorbeeldrapport - loopbaanscan
Direct downloaden

Voor wie is het geschikt?

Loopbaancoaching volgens de aanpak van inTouch HRM is geschikt voor jou, als je een professional bent, die al enige jaren werkt en graag inzicht wilt krijgen in nieuwe mogelijkheden in je loopbaan, en als je hierin gericht stappen wilt zetten. We kijken samen ook naar jouw 21st Century skills, dit zijn skills die je nodig hebt om in de toekomst het werk te kunnen (blijven) doen dat je wilt.

Lees hier het verhaal over het persoonlijke coachingstraject van Nathalie

Resultaat bereiken

je wilt natuurlijk graag resultaat bereiken. Daarom helpt jouw coach jou om jouw doelstellingen te bereiken. Je houdt jouw ontwikkeling bij in een doelstellingenverslag. Op die manier kun je jouw eigen voortgang ook terugkijken, zo zie je ook welke stappen je al hebt gezet. Het verslag is de basis van de gesprekken die je voert met jouw coach.

Veel werkgevers zijn bereid om (een deel van) de kosten van een loopbaantraject te vergoeden, inTouch HRM werkt voor diverse O&O Fondsen en brancheorganisaties. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw HR of opleidingsafdeling.

Lees ook ons artikel over het ontwikkeladvies in het kader van het NL Leert door subsidieprogramma. 

Ervaring leert dat losse loopbaancoaching of testen zelden een duurzaam resultaat oplevert, en het vaak niet lukt om een succesvol loopbaanplan voor jezelf uit te voeren. Daarom maken wij altijd een op maat gemaakt loopbaanprogramma, waarin je binnen een periode van 3 tot 6 maanden je doelstellingen kunt bereiken. Je bereikt zo veel sneller en beter resultaat omdat je je samen met je coach committeert aan het bereiken van jouw doelen. Jouw coach beschikt over een NOLOC certificering als erkend loopbaanprofessional.

Vergroot je impact als leider
Word een leider van betekenis©

Met leiderschapscoaching ontwikkel je jezelf als leider én crëer je persoonlijk leiderschap in jouw team

Lees verder
Leiders van betekenis

Ervaringen van klanten

Petra Otten is een topcoach. Ze analyseert wat er tussen jou en je dromen staat en weet met een paar oefeningen de luiken open te gooien, waardoor je met goede moed weer verder kan op je loopbaanpad. Ook als je sceptisch begint (met een open maar kritische houding) kan het bijna niet anders dan dat je eindigt als fan van Petra. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen die meer uit zijn werkzame leven wil halen, of dat nou meer plezier in je huidige baan of een totaal andere richting is.

Floor Hulsinga, Project Secretaris, Gemeente Rotterdam- Werk & Inkomen

Petra heb ik ervaren als een goede no-nonsense coach, die op het juiste moment de juiste vraag stelt om je weer op andere gedachten te brengen.

Nancy Addo-Dakuu, Project Manager, Gemeente Rotterdam-Stadsontwikkeling
neem contact op

Gerelateerde artikelen

Ga naar de bovenkant