FAQ items aan het laden...

Interim HRM & Advies

De wereld binnen en buiten jouw organisatie verandert snel en dit vraagt om passend personeelsbeleid. Je zoekt een betrouwbare businesspartner die jou of jouw (HR) team strategisch kan begeleiden bij de verdere ontwikkeling van jullie organisatie.

  • Interim aansturing (HR) team en up to date HR beleidsontwikkeling,

  • Ontwikkeling team- en persoonlijk leiderschap (HR) team,

  • Aandacht voor veranderende eisen aan cultuur en leiderschap,

  • No-nonsense & oplossingsgerichte aanpak, met oog voor menselijke maat,

  • Flexibel voor korte of langere tijd, al vanaf 4 uur per week.

neem contact op
Leiders van betekenis - Petra Otten
Bestel hier

Wat levert het je op?

inTouch HRM geeft op interim basis, in samenspraak met directies en/of (HR) teams, leiding aan de ontwikkeling van passend strategisch personeelsbeleid en instrumenten. Hierbij houden we tevens rekening met de hedendaagse eisen aan organisatiecultuur en leiderschapsstijlen. Cultuur en leiderschapsstijl dienen in onze visie bij te dragen aan een toekomst- en ontwikkelingsgericht personeelsbeleid, waarin talenten van medewerkers optimaal tot hun recht kunnen komen. Hierbij gaan vitaliteit, zinvol werk, autonomie, werkplezier én resultaat hand in hand.

Door leiding te geven aan de ontwikkeling van een toekomst- en ontwikkelingsgericht personeelsbeleid dragen wij bij aan een organisatie die in staat is zich te blijven aanpassen aan de snelle, complexe en ingrijpende veranderingen in de wereld binnen en buiten de organisatie.

Wat kun je verwachten?

Petra Otten, managing partner van inTouch HRM, is een zeer ervaren en bevlogen interim manager.  Zij is regelmatig sparringpartner van directie – en managementteams, waar zij en deze teams elkaar vaak op visie en ondernemerschap vinden.

Haar aanpak is oplossingsgericht, to the point en no-nonsense, nuchter en met humor. Met oog voor de menselijke waarden. Mensen ervaren openheid en zij wint snel vertrouwen. Daarnaast heeft zij vaak in no time boven water waar het knelpunt zit. Hierdoor bereiken haar gesprekspartners snel resultaat en zijn ze in staat om echte keuzes te maken en in actie te komen.

Voor wie is het geschikt?

  • De organisatie beschikt (nog) niet over eigen HR expertise of een HR afdeling óf deze afdeling heeft te weinig capaciteit om strategisch HRM in de organisatie te ontwikkelen.

  • Je hebt behoefte aan een betrouwbare businesspartner met visie die jouw (HR) Team kan aansturen en begeleiden in jullie organisatieontwikkeling.

  • Je zoekt themagericht advies, bijvoorbeeld over opleiding & ontwikkeling, cultuur & leiderschap of presteren en werkplezier.

  • Het is tijd voor een adequate projectmatige aanpak vanuit gedegen HR ervaring & expertise.

  • Je bent als directie of HR team bereid om knopen door te hakken, keuzes te maken en in actie te komen.

Meer weten?

Vergroot je impact als leider
Word een leider van betekenis©

Met leiderschapscoaching ontwikkel je jezelf als leider én crëer je persoonlijk leiderschap in jouw team

Lees verder
Leiders van betekenis

Ervaringen van klanten

We wisten dat Petra tijdelijk bij ons zou zijn, maar zo voelde het niet. Ik heb Petra leren kennen als een warme en fijne persoonlijkheid, maar vooral als een vrouw die mensen in hun kracht kan zetten en zelf totaal in haar kracht staat. Haar humor kan ik vooral waarderen, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen daar in het begin even aan moeten wennen. Ik hoop in de toekomst weer met Petra te kunnen werken.

Elena Veenstra, HR Adviseur, De Dierenbescherming
De afgelopen maanden was Petra onze vrolijke, maar kritische no-nonsense HRM-sparingspartner en adviseur. Met haar brede kennis en ervaring heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het upgraden van ons HRM-beleid. Samen hebben we een beleid gerealiseerd dat past bij onze ambities, cultuur en kernwaarden. Op dit moment traint en adviseert ze op een leuke en inspirerende wijze ons management met de implementatie van het beleid en teamontwikkeling.
Directieteam, Roodenburg Groep
Uiterst professioneel, oplossingsgericht en no-nonsense. Het is plezierig om met Petra Otten samen te werken. Van juli 2018 tot maart 2019 heeft zij als interim HR manager voor de Dierenbescherming gewerkt. Zij is erin geslaagd om in een turbulente periode van harmonisatie van arbeidsvoorwaarden een professioneel HR team te vormen. Hiermee heeft zij een belangrijk fundament gelegd voor de verdere ontwikkeling van HRM binnen de Dierenbescherming. Wij kunnen iedereen die op zoek is naar een bevlogen organisatie-, team- of leiderschapscoach, Petra Otten van harte aanbevelen.
Diana Tisseur, Manager HR, De Dierenbescherming

Ik heb Petra gedurende de afgelopen jaren leren kennen als een professional die goed verbanden weet te leggen, mensen weet te verbinden en een zeer prettige, maar scherpe gesprekspartner is. Als externe partner heeft ze een grote mate van betrokkenheid. Ik beveel Petra van harte aan.

Kim Lammens, HR Adviseur , Hollandia Structures B.V.
neem contact op

Gerelateerde artikelen